4 sfaturi care sa te ajute sa alegi un fotograf de nunta

16 aprilie 2021

De obicei te gândești ce vei purta sau ce aranjamente deosebite vor fi detaliul zilei la care ai visat de cand erai copil. Un fotograf de nunta bun isi doreste ca ziua ta sa fie minunata si e firesc să strălucești si sa te simti ca intr-o poveste. Ei bine, ia aminte ca toate aceste detalii care iti clădesc momentul perfect nu vor insemna nimic, mai tarziu, daca nu le păstrezi vii. Sentimentul minunat care ti-a încununat ziua, il poti avea oricand, privind fotografiile care au surprins cele mai bune momente din povestea ta. De aceea e foarte important sa iti alegi cu grija fotograful de nunta, omul care face ca aceste amintiri sa vorbeasca ori de câte ori iti doresti. Un fotograf de nunta poti sa găsești oriunde, însă un fotograf de nunta profesionist care stie să declanseze butonul aparatului la timpul potrivit si in cea mai buna viziune, e mai greu de gasit. Asa ca orienteaza-te bine, si inainte sa alegi fotograful de nunta , treci totul prin propriul filtru si anume cum iti dorești tu sa recitești povestea ta, caci e vorba despre tine si nimeni altcineva.

Portofoliul

Cel mai important aspect este stilul de fotografie adoptat de fotograful de nunta. Analizeaza cu atentie portofoliul mai multor fotografi de nunti si imagineaza-ti cum ar fi sa primesti fotografiile respective. Daca stilul fotografului de nunta se potriveste cu tine, povestea ta, cu siguranta vei lua cea mai bună decizie.

Rezerva data

Contacteaza-l, sa afli dacă data evenimentului tau este disponibilă, apoi spune-i cum iti doresti sa colaborati in ziua evenimentului si cere oferta de pret. Preturile diferă în funcție de mai multi factori: experienta fotografului de nunta, timpul de predare al fotografiilor, perioada anului in care intentionezi sa ai evenimentul, uneori chiar si de numarul de invitati care vor patricipa, cat si de aparatura cu care face posibilă fotografierea întregului eveniment.

Stabileste detaliile si semneaza contractul

Dacă ați ajuns la un consens, intalniti-va si discutați toate detaliile. E foarte important ca fotograful de nunta pe care îl alegeți, sa cunoasca povestea voastră si ceea ce va doriti sa vedeti in final. Semati un contract si puneti-l la curent cu programul zilei, locatii si asigurati-va, împreună cu el, ca veti avea suficient timp pentru ședințele foto. Nu vor fi niste simple fotografii, vor fi emoțiile voastre si ziua la care ati visat si e imperios necesar sa aveti timp sa le faceti, pentru că, pe lângă verighete, in cazul nuntii, e cam tot ce vă rămâne ca amintire.

Stilul de editare

Discutați cu fotograful de nunta ales despre cum vor fi editate fotografiile. Editarea profesională e o chestiune de finețe (lumina, contrast, culori) care aduce imaginea din fotografii cat mai aproape de realitate. Dacă aveți anumite dorințe despre cum sa fiti fotografiati, cadru, pozitie, nu ezitați să-i comunicati si fotografului! El este prietenul vostru care va tine cont de toate aspectele si va avea grija sa fiti in lumina bună pentru el!

In cazul in care doresti sa iei in calcul si portofoliul meu in alegerea ta, poți verifica chiar aici lista de preturi, poți solicita o ofertă de preț personalizata prin formularul de contact sau ma poti contacta direct la telefon 0767588637 – Fotograf Nunta – Marius Mihalache

În caz că ești curios, am cu ce să nu pierd nici un cadru ca fotograf nuntă București și în țară: – folosesc în principal acest Canon EOS R6 și acest obiectiv Canon EF 24-70. Pentru un bun fotograf nunta este o ocazie specială unde absolut tot ce ține de fotografie trebuie să meargă perfect.

fotograf de nunta

2 People reacted on this

Comments are closed.